خوراکی ها و نوشیدنی های باتاثیر در کاهش التهاب
نوشته شده توسط:فغقی 5ف4قث در | ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۵ | ۲ دیدگاهخوردنی ها و آب میوه های باتاثیر در کاهش التهاب
باتوجه به تحقیقات تازه پژوهشکاران کالج ایالتی جورجیا، ترکیب ارگانیک (رسوراترول) که خیلی در مواد خوراکی یافت می گردد، به توقف تورم در بدن کمک می کند.
به گفته مهر رسوراترول یک ترکیب طبیعی است که موجب افزایش حافظه شده و به جسم انسان کمک می رساند تا بر مشکلاتی نظیر سرطان روده، سرطان ریه و فراموشی پیروز شود.
دکتر جیان دانگ لی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما نشان دادیم که ماده اصلی موجود در انگور قرمز موسوم به رسوراترول می تواند موجب توقف التهاب در بدن شود.»
به گفته محققان، هنوز نحوه تنظیم التهاب از طریق رسوراترول مشخص نیست. اما محققان می دانند که رسوراترول موجب توقف پاتوژن باکتریایی اصلی عامل گوش درد شود. در ادامه به مواد خوراکی حاوی ترکیب طبیعی رسوراترول اشاره می شود.
انگور قرمز: محتوای رسوراترول این میوه در پوست آن متمرکز است. اب انگور هم دارای همین فواید است.
بادام زمینی: مغزیجات آجیلی و محصولات آنها، نظیر کره بادام زمینی، حاوی مقداری رسوراترول هستند.
شکلات تلخ: این خوراکی حاوی آنتی اکسیدان های متعدد و از جمله رسوراترول است.
بلوبری: این میوه در مقایسه با انواع انگور حاوی رسوراترول کمتری است، اما منبع بزرگ سایر آنتی اکسیدان ها، فیبر رژیمی، ویتامین های C و K و منگنز است.
میوه های سته: بیلبری و کرنکری (نوعی زغال اخته) هم حاوی رسوراترول
هستند.
نظرات
ارسال نظر
Foot Pain
Fantastic website. Lots of useful information here.
I'm sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious.
And of course, thanks on your sweat!
What is the Ilizarov method?
I used to be able to find good information from your blog posts.